Nekada su bile suparnice, danas sarađuju: Jelena Đoković i poznata glumica imale su istog dečka – Sada stale rame uz rame

|

Pre nego što su započeli zajednički put, Novak i Jelena Đoković živeli su kao i većina svojih vršnjaka – družili su se, izlazili, zaljubljivali. Još dok se prezivala Ristić, Jelena se zabavljala sa Ivanom Bjelicom Giletom, perspektivnim teniserom koji se u međuvremenu posvetio trenerskom pozivu.

Veza nije potrajala, najviše zato što su oboje bili jako mladi. Nedugo posle raskida sa Ivanom, Jelena Đoković je upoznala Novaka, i njen život je krenuo nekim drugim smerom. Ime Ivana Bjelice nastavilo je da se spominje u medijima, i to ne samo u rubrikama rezervisanim za sport.

Jedno vreme zabavljao se sa Hristinom Popović. Zajedno su se pojavljivali na javnim manifestacijama, a da je ljubavi došao kraj postalo je jasno kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa Instagrama.

Da život piše romane, potvrdilo se i ovih dana.

Naime, Jelena Đoković i Hristina Popović pozajmile su glasove junakinjama animirianog filma “U mojoj glavi 2”, a zatim se zajedno poklonile premijernoj bioskopskoj publici. Iako nisu pokazivale želju da proćaskaju, ljubazno su se osmehnule jedna drugoj, a zatim i zajedno stale pred objektive fotoreportera.

Izvor: story.rs