Nataša prodaje nameštenu kuću blizu Zrenjanina za 15.000 evra: Njen oglas je postao hit na mrežama

|

Ukoliko tražite dom iz snova po pristupačnoj ceni, Nataša ima idealnu ponudu za vas. Ona prodaje kuću u Jaši Tomiću, nedaleko od Zrenjanina, za samo 15.000 evra. Ovaj oglas brzo je postao popularan na društvenim mrežama.

Kuća se nalazi u mestu sa bogatom istorijom i zdravom klimom, što je čini savršenom za osobe s respiratornim problemima. Plac od 1.300 kvadrata i dodatne sadržaje u selu dodatno povećavaju privlačnost ove ponude.

Ova povoljna kuća ima osnovne komunalne usluge – vodu, struju i gas. U cenu je uključen i nameštaj, a kuća dolazi bez dugovanja. Selo nudi sve potrebne sadržaje, uključujući školu, vrtić, sportske terene i zdravstvene ustanove. Oglas je postao hit na Fejsbuku, sa više od 100 komentara zainteresovanih kupaca, što ukazuje na rastuće interesovanje za povoljne i kvalitetne nekretnine van velikih gradova.

Inače, mesto Jaša Tomić je poznato po značajnoj istoriji i plućnoj bolnici iz doba Marije Terezije. Pored zdravstvenih benefita, selo je bogato zelenilom i pruža miran život u prirodi.

Izvor: espreso.co.rs