Nastala zbrka oko porođaja Ivane Ilić: Miloš demantovao vest, a Dankin deda kratko prokomentarisao

|

Jutros je u medijima osvanula vest da se Ivana Ilić, majka nestale devojčice Danke Ilić (2), porodila po treći put i da je, kako piše Informer, na svet donela sina.

Ona se, kako se dalje navodi, tim povodom oglasila za ovaj portal, rekavši da je to tačno i da su i ona i beba dobro.

“Što se tiče Dankinog slučaja, ne znamo apsolutno ništa. Nemamo nikakvu informaciju, ja sam se porodila, rodila sam sina, dobro smo i beba i ja”, rekla je kratko Ivana za Informer rano jutros.

Međutim, Kurir je posle toga stupio u kontakt sa njenim suprugom Milošem, inače Dankinim ocem, kada je on potpuno zbunjeno rekao da to nije tačna informacija.

“Ivana je pored mene, to nije tačno, Ivana bi trebalo da se porodi uskoro, ali sada nije”, rekao je kratko Miloš i dotakao se slučaja koji je uznemirio čitavu Srbiju i region.

“Što se tiče slučaja vezanog za našu ćerku Danku, trenutno nema ništa novo. Ono što je osumnjičeni rekao je van svake pameti, negira sve nakon priznanja”, rekao je Miloš Ilić.

Ekipa Kurira stupila je u kontakt i sa dedom Danke Ilić, Časlavom Dragomirovićem, inače Ivaninim ocem. Međutim, on je imao samo kratak odgovor.

“To je nebitno”, rekao je Časlav i spustio slušalicu.

Izvor: kurir.rs