“Naš dečak više nema tatu, ja nemam tebe”: Bolne reči žene Nemanje kojeg je usmrtila devojka (18) vozeći Audi bez dozvole

|

Nemanja Kaladžija (33) iz Sonte tragično je izgubio život je u nedelju 22. septembra. Kako se navodi, njega je usmrtila devojka N.S. (18) iz Ratkova koja je u momentu saobraćajne nesreće bila pod dejstvom koka1na.

Devojka je vozila automobil “audi A4”, i to bez položenog vozačkog i navodno je preticala kolonu preko pune linije. Tom prilikom je naletela na Nemanju koji je bio u svojoj traci na motoru. Od siline udarca nastradao je na licu mesta.

Nemanja je juče sahranjen, a od njega se na mrežama emotivnom porukom oprostila supruga sa kojom ima malo dete:

“Dragi moj Nemanja, oduzeli su ti život, nama naneli veliku tugu i neopisivu bol, naš dečak nema više tatu, ja nemam tebe, majka ti nema više jedinoga sina. Čuvaj nas i daj nam snagu za dalje. Borićemo se koliko god možemo, beskrajno te volimo”, napisala je Nemanjina supruga na društvenoj mreži.

N.S. je saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Somboru i određen joj je pritvor od mesec dana. Na teret joj se stavlja krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a za ovo delo preti joj maksimalna kazna od 12 godina zatvora.

Izvor: telegraf.rs