“Napravili su indijsku seriju od mog divnog oca” – Milica Gutović besna nakon optužbi: Istinu će izneti na sudu

|

Ćerka proslavljenog glumca Laneta Gutovića, Milica Gutović, nedavno je podigla veliku buru u javnosti nakon obraćanja i iznošenja tvrdnji da je prevarena za nasledstvo.

Osim podrške koju je dobila, Milica je naišla i na brojne osude i nepoverenje od strane jednog dela javnosti. Danas je, u Jutarnjem programu, Lanetov prijatelj Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan izneo nekoliko optužbi na njen račun, a ekipa Alo! je kontaktirala kako bi saznali da li je to istina.

“Zaista ne mogu da ispratim sve izmišljotine koje se plasiraju. Fokusirana sam na predmet i zaista nemam vremena da pratim indijsku seriju koju su napravili od nepravde prema mom divnom ocu”, rekla je Milica.

Na pitanje kako komentariše reči kapetana Dragana koji je Jutarnjem programu tvrdio da Milica nije prisustvovala očevoj sahrani, kratko je odgovorila:

“Ko je kapetan Dragan? Nemam komentar. Zaista izgleda da može svako danas sve da kaže. Istinu iznosim pred sudom”, poručila je Milica ona za Alo!.

Inače, ekipa Alo! portala posetila je komšiluk Laneta Gutovića, a jedna od komšinica otkrila je da Milicu nikada nije videla u tom kraju.

“Ni nju, ni njenu sestru, ni njihovu majku, prvu Lanetovu suprugu, ovde nismo videli poslednjih 20 godina. Nikada. Tu su samo Spasoje, koga svi zovemo Paja, i Janko, koji su sve vreme brinuli o ocu”, otkrila je jedna od komšinica porodice Gutović, dok je druga posvedočila da je Milicu poslednji put videla na Lanetovoj sahrani:

“Poslednji put sam je videla na Lanetovoj sahrani, bile su i ona i Nevena, ali njihova majka nije. Čula sam da je ozbiljno bolesna”, ispričala je komšinica Gutovića.

Izvor: alo.rs