Nakon što je prijavila Matoru, Anita se suočila sa pretnjama: “Sramota me je tog odnosa, volela bih da sve izbrišem”

|

Anita Stanojlović pobedila je u “Eliti” i osvojila nagradu od 100.000 evra, a sada je sumirala utiske. Ona je dan nakon finala otišla u policiju kako bi prijavila svoju bivšu suprugu Jovanu Tomić Matoru, a sada je rekla kako su joj i Matorine drugarice pretile.

“Tek sada postajem svesna šta se dogodilo, utisci se još nisu slegli. Uzbuđena sam. Iako sam očekivala pobedu i nadala se, u trenutku kada je proglašen pobednik ostala sam u šoku jer nadati se nečemu i doživeti to nije isto”, rekla je Anita na početku razgovora i otkrila zbog čega je prijavila Matoru.

“Podnela sam prijavu protiv Matore zbog toga što mi ne da lične stvari. Čula sam da su mi njene drugarice Sandra, Tamara kao i Matea pretile, ali one me ne zanimaju. Da se plašim pretnji, prijavila bih i njih. Sramota me je celog odnosa sa Matorom, volela bih da mogu to da izbrišem. Jako se kajem što sam bila u tom odnosu, blam me je kada pogledam neke naše uspomene”, priznala je Anita.

Ona je na finalnoj večeri naglasila da joj je drago što je njen bivši partner sa kojim ima sina podržao, a sada je otkrila da li se po izlasku iz Bele kuće čula sa njim.

“Sa Aleksejevim ocem se nisam čula jer ja sa njim nikada nemam kontakt već sa njegovom majkom. Ona mi je čestitala na pobedi, koliko znam i sa njim je sve u redu, podržavao me je i drago mi je zbog toga”, poručila je pobednica Elite.

Izvor: kurir.rs