Nakon priča o neverstvu sa dadiljom, Seka je Veljku postavila uslove: Jedino ovako mogu spasiti brak

|

Brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića već neko vreme na udaru je javnosti. Njih dvoje već dugo vremena ne pojavljuju se zajedno u javnosti, a odluka da javno eksponiranje stopira na neko vreme iznenadila je Sekine obožavaoce.

Pevačica mesecima unazad putuje na nastupe bez supruga, zbog čega su i krenule glasine da njih dvoje imaju krizu u braku. Međutim, oni imaju dogovor da im sinove ne čuvaju dadilje, već dok Seka radi da Veljko ostane kući sa decom.

Nedavno je, kako piše “Paparaco”, Veljko poželeo da opet preuzme ulogu Sekinog menadžera i da počne sa njom da putuje, ali ona se sa tim nije složila. Pevačica smatra da deci prija kada su sa tatom dok je mama na poslu i da nema potrebe da ide sa njom, a da decu čuvaju nepoznate žene.

Veljko se složio sa njom, ali i njemu malo nedostaje vreme nasamo sa ženom, zbog čega mu je Seka obećala jedno vikend putovanje samo za njih dvoje. Brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića nije narušen, a njihov odnos osvežiće zajednički rad na odgajanju dece, ali i na poboljšanju ličnog odnosa.

Izvor: story.rs