Najtužnija slika iz Srbije: Danijel na čitulji u zagrljaju dece – Sutra sahrana i Dan žalosti u Novom Pazaru

|

Porodica Lazović i Bugarić sa mnogobrojnim prijateljima i rođacima objavila je čitulju na kojoj su njihovi stradali Danijel Lazović i njegovo troje dece, gde sve obaveštavaju o detaljima sahrane.

Danijel Lazović (33) i njegovo troje dece, staro deset, sedam i jednu godinu koji su stradali u subotu u nesreći na putu Raška-Kraljevo, biće sahranjeni sutra na groblju kod crkve Svetih apostola Petra i Pavla u Postanji kod Novog Pazara.

Nezapamećena nesreća se dogodila u subotu oko 13.20 sati u mestu Bojanići kod Ušća, na putu Raška-Kraljevo. Porodica Lazović i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27), koja je takođe nastradala bili su u automobilu marke “ford” koji se sudario sa vozilom PASARS Vojske Srbije kojim je upravljao M. V. Pripadniku vojske je danas nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu određen jednomesečni pritvor. Mirjana Lazović Bugarić (32), supruga nastradalog Danijela, odnosno majka deče, jedina je preživela udes i izašla je iz bolnice na ličnu odgovornost.

“Tužnu vest javljamo rodbini i prijateljima da su naši Lazović Danijel, L., L. i M. tragično izgubili život dana 21. septembra 2024. godine. Opelo i sahrana će se obaviti u utorak 24. septembra 2024. godine na groblju kod Petrove crkve u 12 časova”, piše u čitulji koju potpisuju ožalošćene porodice Lazović i Bugarić.

Povodom tragične pogibije članova porodica Lazović i Kutladžić, grad Novi Pazar doneo je odluku da se na teritoriji Novog Pazara utorak, 24. septembar 2024, proglasi za Dan žalosti. Zastave će biti spuštene na pola koplja. Apeluje se da mediji i ugostiteljski objekti program prilagode Danu žalosti.

Izvor: kurir.rs