Najjeftiniji gigant otvara prodavnicu na 2,5 sata od Beograda: Osim garderobe, nude i potrepštine za domaćinstvo

|

Modni gigant Primark se otvara na samo par sati od Beograda. Primark će se otvoriti u Temišvaru 7. avgusta u 10 sati, i prostiraće se na 3.500 metara kvadratnih. To će biti prva prodavnica u zapadnom delu Rumunije i a uposliće oko 150 radnika.

Maciej Podvojski, šef prodaje u Primark-u povodom otvaranja je izjavio:

“Sa zadovoljstvom najavljujemo da ćemo ovog leta dočekati naše prve kupce u Primark Temišvar. To je važna prekretnica u našim planovima širenja i dugo očekivano otvaranje za Rumuniju. Znamo da su naši klijenti u zapadnom regionu Rumunije putovali u inostranstvo da posete Primark prodavnice, tako da će im ovo otvaranje približiti Primark brend. Takođe se radujem rastu našeg Primark tima u Rumuniji”.

Inače, Primark je irski modni lanac sa prodajnim mestima širom Evrope i u Amerike. Prva prodavnica otvorena je 1969. u Dablinu. Međunarodni modni lanac najpoznatiji je po jeftinoj odeći koju prodaje u 15 zemalja.

Svako ko uđe u prodavnice obično se nađe u neverovatno velikim prodajnim prostorima prepunim gomilama modnih komada i dodataka. Osim dečije, ženske i muške garderobe, lanac nudi i potrepštine za domaćinstvo i kozmetiku.

Izvor: mondo.rs