Nada Macura se osvrnula na greške iz prošlosti: “Trebalo je da biram bogatog muža” – Najpoznatija doktorka priznala za čim žali

|

Od momenta kada se pojavila na televiziji, harizmatična doktorka Nada Macura postala je popularna u Srbiji. Njeni saveti o tome kako da se ponašamo u skladu sa vremenskim prilikama bili su praktični, ali i inspirativni za brojne medijske natpise.

Nada Macura rođena je u Vrdniku, pre 76 godina. Imajući u vidu njen izgled, pa i životnu energiju, teško je poverovati da doktorka gazi osmu deceniju života.

“Svoje godine nosim sa ponosom. Vitalna sam, ne osećam da pripadam babama koje trče za unučićima”, kaže u svom stilu Nada Macura.

Prilikom gostovanja na Hype televiziji, poznata doktorka osvrnula se na svoj dosadašnji životni put i iskreno priznala:

“Nikome nisam ništa ukrala, nikome ništa namestila niti uradila iza leđa nešto rđavo. Ipak, imala sam mnogo neprijatelja, a i sada vidim da ih imam. Nikako ne mogu da mi oproste – da li obrazovanje, da li to što se nisam zapustila. Ali, ja neću da se sklonim”, poručuje Nada Macura.

Posao kojim se bavila, uporedo sa pojavljivanjem u televizijskim emisijama, učinio je da je ljudi prepoznaju, ali doktorka vodi skroman život. Ne žali se, ali ne krije da je sa godinama promenila pogled na svet.

“Sve sam poštovala, ali to izgleda mogu “mačku o rep”. Ako sebe ne unovčite, od popularnosti ništa nemate”.

Nada Macura u braku je bila jednom, a sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima.

“Nemam velike prohteve. Nemam ni veliki stan. To je stan bivšeg muža i cenim što mi ga je ostavio posle razvoda, inače bih sigurno bila podstanar. Lepo je imati bogatog muža. U ovim godinama mi je jasno – bolje da sam birala bogatog muža i da mi je posle razvoda ostala neka raskoš”, priznaje Nada Macura.

Na pitanje za čim najviše žali u životu, odgovorila je kratko:

“Žao mi je što nisam bolje iskoristila život”.

Izvor: hellomagazin.rs