Na dan rođenja trećeg sina, oglasila se Veljkova bivša devojka: “Ja sam na višem nivou” (FOTO)

|

Bivša devojka Veljka Ražnatovića posle prekida veze sa Cecinim sinom nije se mnogo na tu temu oglašavala. Još pre nego što je on stupio u vezu sa Bogdanom udala se i rodila prvo dete, potom i drugo, zbog čega se verovalo da će se povući iz javnosti.

Budući da je deo javnosti jer se bavi voditeljstvom, Ksenija Bujišić je i ostala deo tog sveta, menjajući s vremena na vreme televizije. Uprkos tome, pre tridesete godine uspela je da ostvari sve svoje snove po pitanju karijere, ali i porodice, koju smatra svojim najvećim uspehom.

Na dan rođenja trećeg Veljkovog sina, Isaije, Ksenija je takođe imala razloga za sreću. Dok su Ražnatovići u vili u Ljutice Bogdana proslavljali dolazak još jednog člana, ona je u restoranu sa prijateljima i verovatno suprugom i članovima porodice obeležavala svoj 30. rođendan.

Gala žurkom, koju je okončala gašenjem svećica na divnoj torti, slavila je bivša Veljkova devojka novo poglavlje kojem se raduje. Ispod fotografija nastalih na dan slavlja napisala je na engleskom:

“Ne starim, samo sam na višem nivou.”

Verujemo da se sve dame slažu sa ovom Ksenijinom konstatacijom posebno uspešne, lepe i zgodne poput nje. O vezi Veljka i Ksenije, koja je bila kratkog daha, nije se mnogo pričalo. Nekoliko puta su se pojavili zajedno u emisiji i to je bilo više-manje to. Sve ostalo, kao i razlog razlaza verovatno će zauvek ostati tajna.

Izvor: story.rs