“Moja unuka je ogorčena što Breskvica nije pobedila”: Rudanova brutalno o Teya Dori – Spomenula i predstavnika Hrvatske

|

Književnica Vedrana Rudan bila je gost u Jutarnjem programu, te nije krila da voli da gleda manifestaciju gde Srbija bira svog predstavnika za Evroviziju, ali zbog scene i rasvete kako kaže a ne zbog pesama.

Vedrana je prokomentarisala Teya Doru i njenu numeru “Ramonda”, te je otkrila da joj je ne sviđa pesma, iako smatra da ima lep glas.

“Ja sam gledala taj vaš šou da vidim stejdž. Mene fascinira to što vi radite, kako ta svetla, recimo mene to zanima. A pobednica i njena pesma mi se ne sviđa. Čula sam da ima fenomenalan glas, ali ja se ne razumem u glasove. Ja isto kao da sam dete, ja volim pokrete, galamu, dreku, svetlo, efekte, to volim. Ne razumem pobedničku pesmu! Verovatno jako, jako dobar glas ima cura o kojoj sad pričaju, ona izgleda kao da ima 10, 15, 16, ali sad ispade da ima 39 godina. Ja pratim te bitne stvari. I žena verovatno dobro peva, sigurno, ali ja ne volim to”, rekla je Rudan.

Vedrana je spomenula i predstavnika Hrvatske, Bejbi lazanju, te otkrila da joj je super. Prokomentarisala je i Breskvicu, i priznala da je njena unuka ogorčena što njen favorit nije pobedio.

“A ta Breskvica, o njoj ne znam ništa, ali je moja unuka ogorčena što Breskvica nije pobedila jer je Breskvica za nju majka Božja, a ja Breskvicu nisam čula, videla sam njenu fotografiju! A ova mi je malo dosadnjikava jer verovatno nemam muzički ukus razrađen, a ovaj naš ništa ne govori, skače, urla, vrišti, meni se to sviđa, glavno da ne govoriš ništa, da nisi pametan, deri se i skači”, ispričala je Vedrana na Prvoj.

Izvor: telegraf.rs