Mladić (18) nastradao u nesreći sa autobusom kod Inđije: Građani prevozili povređene u bolnicu, deca tražila pomoć

|

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Novi Sad – Inđija, čak 27 povređenih zbrinuto je na licu mesta. Četiri osobe zadobile su teške telesne povrede, saopštili su iz Doma zdravlja u Inđiji.

Kako dodaju, to nije konačan broj povređenih.

„Desetoro ljudi je prevezeno u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, sedmoro u bolnicu u Sremsku Mitrovicu i dvoje za Beograd. To nije konačan broj povređenih, jer su građani koji su se zatekli tu na licu mesta vozili ljude u hitnu u Bešku i Inđiju. Uskoro ćemo znati konačan broj povređenih“, rekli su iz Doma zdravlja u Inđiji.

Jedna osoba poginula je u teškom sudaru koji se ovog jutra dogodio na putu između Novog Sada i Inđije, pre skretanja za Maradik.

Prema prvim informacijama, mladić (18) preticao je vozila, a da bi ga izbegao vozač autobusa je skrenuo. Oba vozila su od jačine udarca završila u jarku, a mladić koji je bio za volanom automobila je poginuo na licu mesta.

Kako se na snimcima sa društvenih mreža može videti, putnički autobus se prevrnuo u jarku, a delovi vozila rasuti su svuda po putu, piše Blic.

Snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama su užasni. Autobus prevrnut, automobil uništen u jarku, srča po putu… Deca su van sebe, vrište i traže pomoć. Uviđaj je u toku, a saobraćaj preusmeren ka Beškoj.

Izvor: republika.rs