Mladen Mijatović dao otkaz na Pinku pa napustio Srbiju – Dea otkrila detalje veze: “Viđamo se samo na video pozivu”

|

Voditelj Mladen Mijatović, mnogima poznat kao izveštač sa raznih nesreća i po emisijama iz crne hronike na Pink televiziji, prošle godine dao je otkaz nakon mnogo godina rada na mestu voditelja.

Mijatović je napustio Srbiju nakon imenovanja za prvog savetnika i konzula u ambasadi Srbije u Tel Avivu, te je mikrofon zamenio diplomatskim zadacima i dužnostima u ambasadi.

Njegova partnerka, voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Dea Đurđević, podržala ga je u ovoj odluci koja je oboma teško pala, a nedavno je otkrila kako njihov odnos izgleda nakon što se on preselio u Tel Aviv.

“U poslednje vreme se sa Mladenom viđam samo putem video-poziva, ali navikli smo se, ipak smo sto godina zajedno. Naravno, više bih volela da tamo nije rat, pa da mogu i da ga posetim, ali uskoro će se menjati neke stvari, pa će sve biti bolje. Njegovo fizičko prisustvo mi stvarno nedostaje, ali verujem da će uskoro biti bolje”, rekla je Dea.

Gostujući u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, voditeljka je progovorila o svom odnosu sa Mladenom.

“Sa Mladenom mi se rodila najveća partnerska i ljubavna veza. Mogu slobodno reći da mi je to najotvorenija veza, on je jedini čovek sa kojim sam živela i sa kojim i dalje živim. Imala sam ja ljubavi pre njega, ali ne kao sa njim. Izgleda da se poslednja emotivna veza najviše voli”, ispričala je tada Dea Đurđević.

Izvor: telegraf.rs