Mitrovića urnisali komentarima: “Samo ti broji evriće” – Bolji od tebe su ostavili srce na terenu za Srbiju

|

Veliki broj komentara u srpskoj fudbalskoj javnosti pojavio se nakon vesti da Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić neće nastupati za reprezentaciju zbog povreda. Još veća bura nastala je nakon što su iz Al Hilala objavili njihove fotografije sa treninga, gde su trenirali punom parom.

Nakon utakmice sa Španijom u kojoj je Srbija igrala 0:0, oglasio se i Aleksandar Mitrović zagonetnim porukama. Međutim, ni te poruke nisu naišle na oduševljenje fudbalske javnosti, koja je nastavila sa oštrim komentarima na račun jednog od naših najiskusnijih fudbalera u nacionalnom timu.

Oko 100 komentara stiglo je na pomenutu vest na portalu Telegrafa, a neki su bili prilično brutalni, pa su neki postavili i pitanje da li je to jedan od najboljih strelaca Srbije u 21. veku to zaslužio?

Neki čitaoci su poručili Sergeju Milinković-Saviću i Mitroviću da više nisu dobrodošli u reprezentaciju i da ih ne treba zvati nazad, a pojedinci zameraju Aleksandru što je umesto čestitke reprezentativcima poslao pomenutu poruku.

“Niko od “bojkotaša” nije čestitao. Da smo izgubili, verovatno bi čestitali poraz”, napisao je jedan korisnik.

Čitaoci su zamerili Mitroviću i činjenicu što je otišao da nastupa u Saudijskoj Arabiji, misleći da su mu “pare udarile u glavu”.

“Bio mi je drag do bola, ali izgleda da su ogromne svote novca gadno udarile u glavu. Kako god, mnoge bi odbradovalo da se oprosti”, napisao je jedan korisnik, a drugi se nadovezao:

“Samo ti broji evriće, bolji od tebe ostavili su srce na terenu za Srbiju”.

Izvor: telegraf.rs