Miroslav Ilić me je sabotirao, a Đurišićka mi ni ‘dobar dan’ ne govori: Pevač iz “Pinkovih Zvezda” otkrio kako se kolege ponašaju prema njemu

|

Ivan Kurtić bio je pobednik “Pinkovih zvezda” i ubrzo nakon toga postao je veliko ime na muzičkoj sceni. Međutim, put do uspeha bio je pun prepreka, naročito zbog kolega koje su ga, kako kaže, sabotirali. O Miroslavu Iliću i Snežani Đurišić Ivan nema baš lepe reči, dok o nekim kolegama govori sve najbolje.

Ivan je imao priliku da se sretne sa najvećim imenima srpske estradne scene. Sa mnogima je zajedno i nastupao, a nažalost, neki od njih se u Ivanovim očima nisu pokazali u najboljem svetlu.

“Takmičenje u “Pinkovim zevzdama” za mene je bilo veliko iskustvo, dobio sam priliku da upoznam šou-biz iz nekog drugog ugla, da izađem iz anonimnosti i da pokažem ljudima koliko vredim i kako pevam”, započinje Kurtić i priznaje:

“Miroslav Ilić me je urnisao, on me nije podnosio, a Ceca mi je sve vreme takmičenja pružala podršku. Svideli su joj se moja boja glasa i energija. Stalno je govorila kako voli da me sluša. Generalno, od svih sam dobijao lepe komentare, jedino se Miroslav tome protivio. Govorio je da lepo pevam, ali da mu se ne sviđa način kako ja iznosim pesme, i tako svaki put”.

“Snežana je sva na nivou, do nje ne može lako da se dopre. Iako smo bili na romskim svadbama, nije sa mnom progovorila ni reč”, otkriva Kurtić.

Miroslav i Snežana su razočarali mladog kolegu, međutim, na iznenađenje svih, tokom Beovizije Jelena Karleuša mu je pružila punu podršku, što joj on nikada nije zaboravio.

“Mnogo mi je značila njena podrška. Jelenu ne poznajem lično, i zaista to ni u snu nisam očekivao od nje. Svi znamo da je Jelena Karleuša kraljica šou-biza i da je proteklih godina na neki način osporavala ovo muzičko takmičenje i da joj se nije svidelo to što se šalje na Beoviziju, a posle toga na Evroviziju”.

Izvor: svet-scandal.rs