Milan Milošević čestitao Ani i Mirčetu na razvodu: “Neka je sa srećom” – Voditelj otkrio detalje razvoda koleginice

|

Voditeljka rijaliti programa “Elita”, Ana Radulović, obavestila je javnost da se razvodi od supruga, pevača Mirčeta Radulovića. Nakon 11 godina braka, odlučili su da se razdvoje bez zle krvi.

Anin kolega, voditelj Milan Milošević, prokomentarisao je njihov razvod u emisiji na Red televiziji:

“Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti”, rekao je Milošević.

Nakon toga, voditelj je pogledao profil pevača i potvrdio da nema porodičnih fotografija, naglašavajući da Milan ne laže.

“Ja ne lažem nikad, neka je sa srećom i jednom i drugom. Mislim da zaslužuju svako svoje sreću, bolje nego da se muče ako se ne vole više”, izjavio je Milan Milošević i još dodao:

“Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo”, smatra Milošević.

Izvor: espreso.co.rs