Matora žestoko potkačila Anđela nakon što se pohvalio da je kupio stan: Spomenula i Anitu i otkrila šta bi im kupila za useljenje

|

Rijaliti veteranka Jovana Tomić Matora progovorila je o aktuelnim temama vezanim za bivše učesnike “Elite”, a očekivano, reči je bilo i o njenoj bivšoj ženi Aniti Stanojlović i njenom sadašnjem dečku Anđelu Rankoviću, sa kojima je u sukobu.

Matora je najpre otkrila šta se dešava s Anitinim mobilnim telefonom, tačnije SIM karticom koja je još uvek kod Jovane u Železniku.

“Kod kuće mi je telefon, nije mi on još stigao na red. Ma, lagano, ima vremena za sve, trajaće ovo”, kroz smeh je rekla Matora, a potom se osvrnula na brojne najavljene tužbe kako protiv nje, tako i protiv njene porodice.

“Ništa mi nije stiglo. Da budem tužibaba neću, a oni ako me tuže, rado ću se odazvati i poslati kontratužbe. Imam i ja da tužim, ali me smara da se bavim time, pre ću s mamom, tatom i Dunjom otići u banju. Sutra idem da se nađem sa mojom advokaticom, da platim razvod i da vidim šta se sve i kako tu izdešavalo. Ja nisam taj tip da tužam, da kao neki budem u talu sa advokaticom, da tužim što više učesnika rijalitija, pa da pare delimo pola-pola. Meni su to glupe stvari”, objasnila je Jovana, a potom prokomentarisala to što je Anđelo pre par dana kupio stan.

“Neka je sa srećom Svetislavu sa Zvezdare, sve najbolje mu želim, neka je živ i zdrav! Nadam se da će živeti sa Anitom i malim. Ja im sve najbolje želim”, poručila je Matora, a potom otkrila šta bi Anđelu, hipotetički, poklonila za useljenje.

“Ne znam šta bih mu poklonila, morala bih da razmislim, sada nisam nešto kreativna. Svakako, sigurno bi se našlo nešto za njega u se*s šopu. On je fetišar stari, našlo bi se nešto za njega”, rekla je Matora.

Izvor: kurir.rs