Marija Veljković blista u beloj venčanici, ali nigde nema Rastka: Svi se pitaju da li je ovo “generalna proba” pred venčanje

|

Voditeljka RTS-a Marija Veljković i glumac Rastko Janković više od dve godine uživaju u emotivnoj vezi. Ljubav su javno obelodanili tako što je Marija uz zajedničku fotografiju na Instagramu napisala: “Hvala ti za ljubav i podršku”.

Rastko je uzvratio divnim rečima: “Marija je moja cura. Ljubim je i obožavam.”

U međuvremenu je njihova ljubav rasla, a oni se maksimalno trude da što više vremena provedu zajedno. Sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama zajedno putuju, slave rođendane, praznuiju, a mnogi se već duže vreme pitaju kada će par ozvaničiti vezu i pred matičarem.

Marija iza sebe već ima jedan brak, sa Milanom Milovanovićem, sa kojim je dobila troje dece – sina Đurađa i ćerke Rosu i Nevu. Sa druge strane, koliko je javnosti poznato, Rastko se do sada nije ženio, ali je imao nekoliko dužih veza.

Bilo kako bilo, Marija Veljković danas se na Instagramu pohvalila fotografijama na kojima je u venčanici, a utisak je jednoglasan – belo joj savršeno stoji.

Istina, uz nju nije bio mladoženja, već je venčanicu obukla za potrebe snimanja emisije “Novi početak”.

“Ovo je jedno od najbajkovitijih mesta na kojima sam snimala”, poručila je voditeljka kojoj je, možda, snimanje poslužilo kao generalna proba pre nego što ponovo reši da stane na “ludi kamen”.

Izvor: hellomagazin.rs