Kosjerina pitala Novaka šta je za njega idealan doručak: Ovaj odgovor niko nije očekivao od Đokovića

|

Novak Đoković nas je ovog leta obradovao zlatnom medaljom koja mu je nedostajala u bogatoj karijeri. Srbiji je doneo najviše postolje na Olimpijskim igrama i samo mesec i po dana kasnije odlučio da opet obuče opremu sa nacionalnim grbom. Ovog vikenda gledaćemo ga u okršaju Dejvis kupa protiv Grčke.

Period posle US Opena Novak je iskoristio da malo napuni baterije i pripremi se za pomenuti okršaj, ali i da gostuje na RTS-u i da jako zanimljiv intervju, koji je privukao veliku pažnju gledaoca širom zemlje.

Govorio je o brojnim temama, kako onim koje se tiču njegove karijere, tako i onim manje obaveznim, pa je tako nakon odgovara na pitanje Dragane Kosjerine i Ace Stojanovića o svom muzičkom ukusu, bio upitan i da kaže šta je za njega najbolji doručak.

“Šta je preporuka za najbolji doručak”, upitala je Kosjerina, a onda je usledio interesantan i pomalo neočekivani odgovor.

“Voće, definitivno. I neka kaša”, odgovorio je Novak.

Vrlo interesantan izbor s obzirom da se radi o sportisti koji se izlaže izuzetnim naporima tokom mečeva, i pored toga što je dobro je poznato da je Novak od momenta kada je izbacio gluten iz svoje ishrane rešio brojne probleme i počeo da igra sjajno u kontinuitetu. Tada je počeo i da obara rekorde i tako sa pravom stekao nezvaničnu titulu najboljeg tenisera ikada.

Izvor: telegraf.rs