Koliko je koštao stajling JK za glasanje: Samo za torbu dala 12.000 evra – Zastavom izazvala oprečne komentare

|

Pevačica Jelena Karleuša je poznata da svojim odevnim kombinacijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ni ovoga puta nije bilo drugačije. Jelena se pojavila na Dedinju kako bi ispunila svoju građansku dužnost i glasala i to ni manje ni više nego u bojama srpske zastave.

Kao i na prošlim izborima Jelena je dosta truda i novca utrošila u sređivanje, a cene ovih komada nisu ni malo jeftine.

Tašna je vintage “šanel” 12.000 dolara, dok je za “luj viton” izdvojila 655 evra. Bele salonke sa vrtoglavo visokim potpeticama su “balensijaga” od 800 dolara. Šešir i haljina su za razliku od gore navedenog delo domaćih diznajnera. Samo oštrom oku nije promakao ni prsten “tifani” koji košta 840 evra.

“Nadam se da vam se sviđa moj stajling za glasanje, da simbolično podržimo našu zemlju u teškim vremenima”, rekla je Jelena, pa pojasnila detalj sa zastavom.

“Javne ličnosti iz regiona, kada je reč o njihovim zemljama, one su vrlo glasne i jasne kada je reč o tome da vole svoju zemlju, svoju zastavu, ne stide se da budu patriote. To je prosto lepa i divna stvar – voleti svoju zemlju. Kao kada idemo na Evrosong, mi širimo našu zastavu. Jedino u Srbiji se to predstavlja, i ovde kod nas u regionu, da kada raširiš srpsku zastavu i kada braniš svoju zemlju od napada, da je to nekakva agresija, da je to nekakva politika. Ne. Ja sam neko koji je uvek govorio protiv bilo kakvih zločina, uvek bio na strani oni koji su napadani, omalovažavani, bez obzira na narod kojem pripadaju. To znaju svi narodi u regionu, tako da mislim da mi neće zameriti… U stvari zamerili su mi, ali nemaju pravo kada je reč o mojoj zemlji, pokazujem patriotizam, zato što je ovo ipak moja zemlja i ja moju zemlju volim najviše”, poručila je Jelena Karleuša.

Izvor: kurir.rs