Ko je verenica Miloša Bikovića koja mu je rodila sina: Ivana je sestra poznatog rijaliti učesnika – Bavi se ozbiljnim poslom

|

Jedan od naših najuspešnijih mladih glumaca, Miloš Biković, juče je postao otac po prvi put. Njegova verenica Ivana Malić 9. januara, baš u susret Miloševom rođendanu, na svet je donela dečaka, ali ime koje će nositi dečak još uvek nije poznato.

Lepa Ivana je poreklom iz Crne Gore, a mnogi ne znaju koje je njeno zanimanje. Završila je Pravni fakultet i po zanimanju je pravnica. Ona ima 27 godina. Ivana izbegava da se previše eksponira u medijima, pa smo je svega nekoliko puta videli sa Milošem pod ruku na crvenom tepihu.

Miloš je javnosti predstavio na premijeri filma “Južni vetar 2 – Ubrzanje” 2021. godine. Verili su se posle dve godine, a Ivana se na Instagramu pohvalila predivnim prstenom.

Na Instagram profilu, gde je prati preko 30 hiljada ljudi, možemo videti da je veoma stilizovana i negovana dama. Njene naizgled jednostavne, ali elegantne kombinacije često oduševe mlade devojke, koje joj ostavljaju komentare ispod objava.

Malo ko je znao i da je Ivana u srodstvu sa bivšim učesnikom “Zadruge” Vladimirom Tomovićem.

“To mi je sestra. Živimo “kuća do kuće”. Njen otac i moj otac su braća od ujaka. Šta o Ivani da kažem osim sve najbolje, pametna, obrazovana i sestra za ponos”, ispričao je Vladimir Tomović svojevremeno.

Izvor: pulsonline.rs