Ko je čovek koji je povredio Novaka: Ovo mu nije prvi skandal – Utrčavao na teren sa gej zastavom, igrao za poznate klubove

|

Sinoć je odjeknula vest da je Novak Đoković nakon prvog meča u Rimu zadobio udarac flašicom u glavu. Tom prilikom je srpski teniser doživeo manju povredu zbog čega je završio u bolnici.

Mnogo se nagađalo o događaju, a onda se putem Instagrama oglasio se Mario Feri, momak koji tvrdi da je autor neviđenog skandala koji je potresao teniski svet.

“Želeo sam da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula”, rekao je Mario Feri.

Feri tvrdi da nije namerno bacio flašicu na srpskog tenisera.

“Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno”, dodao je influenser.

Mario je inače fudbaler koji je trenutno bez angažmana, a tokom karijere nastupao je za brojne klubove. Igrao je u Jordanu za Al Fajsali, na Sejšelima za Kot Dor, kao i u Indiji i San Marina, za Junajted i Tre Fjori.

Vrlo je popularan na internetu, ima veliki broj pratilaca na Instagramu i definitvno mu bolje leži uloga influensera nego fudbalera.

Poznat je kao skandal majstor, a u centru pažnje našao se 2022. godine na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tada je na utakmici Portugala i Urugvaja utrčao na teren sa zastavom u duginim bojama koja označava gej pokret, u majici na kojoj piše “Save Ukraine” kao i majicu podrške iranskim ženama.

Izvor: kurir.rs