Kasandra dobila ponude koje se ne odbijaju: Na konferenciji se prisutnima obratila na srpskom – Glumica oduševila izgledom

|

Koraima Tores, glumica iz Venecuele koja je osvojila publiku sa našeg regiona ulogom Kasandre u istoimenoj seriji, stigla je u Srbiju 22. septembra. Sada je sazvala konferenciju za medije povodom uloge u srpskoj popularnoj seriji “Igra sudbine”.

Lepa Koraima je na konferenciju stigla sa prepoznatljivim širokim osmehom, a prisutnima se obratila i na srpskom.

“Dobar dan”, rekla je Koraima.

Glumica je za konferenciju odabrala crni kombinezon, koji je istakao njenu zavidnu liniju u šestoj deceniji. Koraima ima 51 godinu, a mnogi smatraju da nikad bolje nije izgledala. Čuvena Kasandra iz istoimene serije na sebi je imala jako malo šminke, skoro pa uopšte. Od nakita je imala zlatnu ogrlicu i prsten.

Kako se saznaje, Koraima dobija ponude od raznih producentskih kuća.

“Za kolumbijsku divu vlada veliko interesovanje. Uspela je da se probije na naše tržište i sada čak dve produkcije žele saradnju s njom. Da li će uspeti to da ostvare u ovom kratkom vremenskom intervalu i da s njom pričaju o tome, videćemo, ali sigurno je to da neće odustati. Rade se filmovi i serije i za nju ima mesta ukoliko bude pristala na saradnji i s drugim kućama pored one s kojom trenutno sarađuje”, ispričao je izvor.

Slavna Kolumbijka u Beogradu će boraviti tri dana, a njena prisutnost na setu serije izazvala je veliko interesovanje.

“Koraima je ostavila dubok trag u srcu publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik i emocije koje je prenela na ekran. Kad sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u “Igru sudbine”, svi su bili za”, izjavila je glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju.

Zbog ogromne popularnosti koju je stekla u Srbiji tokom emitovanja “Kasandre” devedesetih godina, Koraima je 1997. godine posetila našu zemlju, a kako je kasnije u intervjuima navodila, iz Srbije ponela je najlepše uspomene.

Izvor: espreso.co.rs