Karleuša se oglasila povodom koncerta u Kraljevu: “Zašto sam ja u centru pažnje – Oko mesta nesreće ima još 10 gradova”

|

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se za “Danas” povodom njenog koncerta održanog u Kraljevu, dan posle strašne tragedije koja se dogodila u blizini tog grada, kada je nastradao otac sa troje dece i njihova komšinica. Karleuša smatra da je narod u tom gradu bio vrlo zadovoljan koncertom.

Pevačica je konstataciju da su se mnogi građani pobunili što je umesto Dana žalosti u Kraljevu održan koncert rekla da je to – laž.

„Od mesta nesreće u krugu od 60 kilometara imate još 10 gradova, zašto bih ja bila u centru pažnje, a ne neko drugi“, upitala je Karleuša.

Na pitanja novinara Danasa pevačica je uzvraćala uglavom kontrapitanjima, a onda je napisala:

„Jesam li vam rekla i da obožavam Vučića? Ne? Malo je reći da ga obožavam. I urednik vam je jedan izuzetno netalentovan novinar“, poručila je Jelena Karleuša.

Pitala je i koliki je tiraž i da li im treba finansijska pomoć.

„Ako vam treba finansijska pomoć obratite se nekom drugom, ja radije dajem u humanitarne svrhe“, poručila je Karleuša.

Mnogi korisnici društvenih mreža su bili ogorčeni na potez Jelene Karleuše da peva samo dan nakon takve tragedije zbog koje su inače danas u Novom Pazaru i Raškoj proglašeni dani žalosti, ali kako Jelena tvrdi, to je laž. Šta je istina, najbolje pokazuju komentari ogorčenih ljudi na mrežama.

Izvor: nova.rs