Kad je žena lepa, sve joj lepo stoji: Snežana Savić postala plavuša – Ćerka Anita objavila fotografije

|

Naša legendarna glumica Snežana Savić oduvek je važila za jednu od najlepših žena na ovim prostorima. Iako je ona sama čak u jeku najveće popularnosti, pokušavala da svoj fizički izgled stavi u drugi plan, epitet “fatalne” zavodnice oduvek je išao uz nju.

Tome su, verovatno, doprinele i uloge koje dobijala, poput Nine Andrejević u seriji “Bolji život”, ili Maline u “Srećnim ljudima”. Poslednjih godina, gledali smo je i kao Jovanku Broz.

Glumica je u martu je proslavila 71. rođendan, ali i dalje vredno radi. Nakon više od deset godina Snežana Savić opet je izašla na scenu pozorišta Ateljea 212, gde je na samom početku sezone premijerno izvedena predstava “Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo”. Radi se o priči nastaloj po istoimenom detektivskom romanu, koji prati istragu tri nestale devojke.

Predstava je već nakon prvog izvođenja dobila sjajne kritike, publika je glumce nagradila gromoglasnim aplauzom, a kako Snežana Savić izgleda u predstavi, oni koji nisu bili u prilici da je vide uživo, saznali su zahvaljujući objavama njene ćerke Anite Lazić.

“Moj ponos. Najnežnije srce i lavica kad treba. Majka”, napisala je Anita Lazić, pa čestitala na uspehu svima koji su učestvovali u stvaranju predstave. A kako Snežana Savić, fatalna crnka, izgleda sa plavom kosom, pogledajte na fotografijama sa predstave.

Izvor: hellomagazin.rs