“Jedva je čekao da se oženi i da ima nekog, a ona mu presudila”: Sanela se udavala 3 puta, ima šestoro dece – Ovako se branila na sudu

|

Sanela S. (45) je osumnjičena da je prekjuče ubila Miroslava S. (55) u selu Prijanovići, kod Požege. Rođaci tvrde da je žena godinama zlostavljala i tukla supruga a pojavile su se nove informacije o Saneli.

Kako je za Alo! ispričala komšinica, uprkos činjenici da je Miroslav pružio sve svojoj supruzi, ona mu je surovo presudila.

“Ona ima tri braka iza sebe: iz prvog ima troje dece, iz drugog dvoje, a iz trećeg jedno dete. Kada se udala za Miroslava, on nije razdvajao decu sa kojima je pričala. Ona je bila veoma čudna, sa nekima nije razgovarala. Deca su videla kakva je i okrenula su se od nje, gledali su da je izbegavaju”, započinje priču za Alo! komšinica ubijenog Miroslava.

Kako tvrdi sagovornica pomenutog lista, žalosno je što je Miroslav dopustio da ga žena zlostavlja, ali kako kaže, on je bio veliki džentlmen.

“Uvek je govorio: “Ja nikada ne bih digao ruku na ženu.” Ona je zloupotrebila njegovu dobrotu. Kada bi on dobio platu, ona bi mu uzela novac da kupuje alkohol, cigarete, da ide u kafić da pije kafu. Na poslu su ga svi hvalili, kažu da nikada nije rekao da nešto ne može da uradi – bio je veoma vredan čovek”, ispričala je komšinica.

On je, kako dodaje komšinica, “jedva čekao” da se oženi i da ima nekoga kraj sebe.

“Ona je dosta uticala na njegove prijatelje. Nije ni njegovom bratu dozvoljavala da dolazi kod njega, nekako ga je udaljila. Govorila je: “Prošla sam sito i rešeto”, sada vidimo kakva je bila. Umela je da se prikaže društvu kao “svetica”, a zapravo je bila suprotno. Slabo je kontaktirao sa drugima, jer ga je non-stop posmatrala. Sve je bilo po njenom, a ako nije bilo tako, bilo je teško njemu”, zaključuje komšinica.

Sanela se na sudu branila ćutanjem, a njena prva izjava u policiji bila je vrlo konfuzna, te se sumnja da je bila pod dejstvom alkohola.

Izvor: alo.rs