Ivana Zarić nakon dužeg vremena u javnosti: Pogledajte koliko se promenila omiljena voditeljka Trećeg kanala (FOTO)

|

Ivana Zarić bila je i ostala omiljeno TV lice još od početka karijere na nekada popularnom Trećem kanalu. U godinama koje su usledile menjala je televizije na kojima je radila, vodila razne emisije, ali uvek je bila prepoznatljiva po kulturnom i odmerenom ponašanju, harizmi, ali i lepom i negovanom izgledu.

Pre skoro 25 godina udala se za glumca Ivana Zarića, sa kojim je dobila dve ćerke, Katarinu i Olgu. Iako je za vreme karijere uradila intervjue sa brojnim predstavnicima kulturnog života Srbije, Ivana Zarić u svojoj emisiji nikada nije ugostila supruga.

“Ne bih to umela”, priznala je Ivana svojevremeno.

Bračni par Zarić, iako važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, retko se pojavljuje zajedno u javnosti. Na društvenim događajima ne viđamo ni samu voditeljku.

Ivana Zarić sada je došla na jednu muzičku promociju, a mnogi je nisu odmah prepoznali. Možda joj ne prijaju ovi tropski julski dani i visoke temperature, a možda je vreme jednostavno učinilo svoje, kao kod svih nas. Ipak, tu je njena prepoznatljiva harizma kojom nekadašnja voditeljka pleni i očarava gde god se pojavi, te je mnogima bilo drago videti je nakon dužeg vremena provedenog u medijskoj “ilegali”.

Izvor: hellomagazin.rs