“I treba tako, kad šeta s njim po ovoj vrućini”: Potez momka na Kalemegdanu podelio javnost – Jedni ga podržavaju, drugi kude

|

Potez jednog dečka na Kalemegdanu nedavno je pokrenuo diskusiju među Srbima, pa neki kažu da je divno to što je uradio, dok drugi smatraju da je čist egzibicionizam i želja za popularnošću.

“Šetate Kalemegdanom i odjednom pored vas kreće vatromet, momak onda klekne pred devojku s prstenom, dok svi snimaju. Šta pomislite u tom trenutku?”

Prve reakcije na društvenim mrežama otkad se jedan takav snimak pojavio bile su pozitivne, pune ljubavi i lepih želja. Ljudi priznaju da nam treba više takvih scena i da je jako lepo videti kad se sreća širi.

Ipak, u komentarima se vidi da ima i onih koji nisu oduševljeni potezom ovog momka.

Ističu pojedini da intiman čin poput veridbe nema potrebe deliti sa slučajnim prolaznicima. Ocenjuju da je njegov potez čist egzibicionizam i privlačenje pažnje i da tu nema istinske romantike.

Neki primećuju i da su to običaji sa zapada koji su došli kod nas i da je sve to samo predstava. Na kraju, u svemu se izdvaja i jedan zanimljiv komentar:

„I treba da je ženi kada je pristala po ovoj vrućini da prošeta sa njim po Kalemegdanu.“

Izvor: nova.rs