Hitno se oglasio Borin menadžer: “Lekari daju sve od sebe da se stanje popravi, naročito bubrezi i jetra” – Čekamo dobre vesti

|

Legendarni roker Bora Đorđević nalazi se u bolnici u Ljubljani gde je prikačen na respirator. Njegovo stanje je teško već nekoliko dana.

Frontmen grupe Riblja čorba ima problema sa plućima, a prema poslednjim informacijama, priključen je na respirator zbog komplikacija. U međuvremenu su se pojavile dezinformacije o rokerovom trenutnom zdravstvenom stanju, te je Borin menadćer Bane Obradović odlučio da se tim povodom oglasi:

“Bora Đorđević se nalazi u Klinicko bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolesću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za zivot, nije korektno i nije ljudski, Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga sto je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti”, izjavio je Borin menadžer za Kurir.

Izvor: espreso.co.rs