Gudeljevi su je krili sve ove godine: Ovo je Mia, sestra Nemanje Gudelja – Od njene lepote zastaje dah (FOTO)

|

Mlađa sestra Nemanje Gudelja, Vanja, godinama gradi tenisku karijeru u Španiji. Iako su fokus medijskog interesovanja došli zbog ljubavne veze, a kasnije i braka Nemanje i Anastasije Ražnatović, još uvek ima toliko toga što o ovoj sportskoj porodici ne znamo.

Gudeljevi su poreklom iz Trebinja, gde imaju mnogo familije, ali su i dobri domaćini, te ugoste rođake kad god im se za to pruži prilika. Tako je bilo ovih dana kada je u Sevilji boravila još jedna sestra Nemanje Gudelja, pretpostavljamo od strica, Mia.

Lepa plavuša podelila je na Instagramu trenutak kako gleda Vanju koja vredno trenira na terenu, dok je nešto kasnije teniserka to podelila sa svojim pratiocima kojih ima nekoliko desetina hiljada.

Tako je javnost mogla da upozna prelepu Miu, a sudeći po njenom profilu na pomenutoj društvenoj mreži ona uživa u životu. Svaka fotografija joj je iz neke druge evropske ili svetske metropole, a čime se bavi i da li ima dečka nismo uspeli da saznamo.

Mia obožava da provodi vreme sa poznatim rođacima, te često objavljuje zajedničke fotografije, posebno sa najmlađom članicom porodice Gudelj.

Izvor: hellomagazin.rs