Goga Sekulić ima trajne posledice nakon udesa: “Često mi se oduzima desna ruka” – Priznala da ponekad ogluši na savete lekara

|

Folk pevačica Goga Sekulić je jedva izbegla tragediju kada ju je na pešačkom prelazu oborio automobil koji je dostavljao roštilj. Nakon što se oporavila od šoka, obratila se na društvenim mrežama i apelovala na nadležne da reaguju na neodgovorne vozače.

Posle nesreće, bila je teško povređena i morala je nositi kragnu na vratu. Ipak, na dodeli “City records” nagrada pojavila se bez kragne, objašnjavajući za 24sedam da u nekim situacijama ipak ne nosi kragnu.

“Treba i dalje da nosim kragnu na vratu, kao i za ruku, ali kad su ovako neki događaji i kad imam obaveze oko deteta, ja to ne mogu da radim. Iako su mi lekari rekli da strogo moram”, kaže Goga.

Osećala je strah od mogućih trajnih posledica, a priznala je da joj se često “oduzima” desna ruka.

“Krećem na rehabilitaciju, nije prijatno, plašila sam se da ne ostanu trajne posledice jer mi se desna ruka često oduzima. Ali, hvala Bogu da sam živa i zdrava, bez ozbiljnijih povreda,” izjavila je pevačica za 24sedam.

Pored straha kako će njen sin reagovati, Goga je izrazila žaljenje što je neposredno pre nesreće objavila album, zbog čega sada trpi velike gubitke.

“Sve se ovo desilo kada sam izdala album, što mi je najviše žao, jer smo morali otkazati više od 10 nastupa. Ali, šta da radim, idemo dalje,” kaže ona.

Izvor: 24sedam.rs