Duga kovrdžava kosa i krst oko vrata: Mlađi sin Seke Aleksić već sada je preslikani otac (FOTO)

|

Sveti Jovan je poseban datum u domu Seke Aleksić. Crveno slovo a baš tog datuma, kada se slavi Jovan Krstitelj, na svet je došao njen mlađi sin koji je dobio ime u čast ovog velikog svetitelja i propovednika.

Iako je u januaru napunio tek četiri godine Jovan je već sada preslikan svoj otac Veljko. Pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila prelep video zapis, gde razmenjuje poljupce sa mlađim sinom.

Jovanova duga kovrdžava kosa, posebno je oduševila njene pratioce, već na prvi pogled ne možete da ne pomislite da je dečak isti Veljko. Bela tregr majica, krst oko vrata i lokne definitvno su i ono po čemu je suprug Seke Aleksić prepoznatljiv.

Poznato je da je Veljko veliki ljubitelj sporta i da se profesionalno bavio kik-boksom. Zbog toga i ne čudi što je ljubav prema sportu preneo i na svoju decu, poslebno na mlađeg sina.

Pevačica je više puta objavljivala snimke, a na jednom od njih moglo se videti kako Jovan voli džudo. Veljko i Jovan definitvno potvrđuju onu staru izreku koja kaže da iver ne pada daleko od klade ili kakav otac takav i sin. Seka može samo da bude ponosna!

Izvor: hellomagazin.rs