Dražen prodaje plac pored Dunava za 8.000 evra: Blizu je poznate vinarije – Mesto je raj za turiste

|

Vrednost prometa nekretnina u drugom kvartalu ove godine iznosila je 1,8 milijardi evra, što predstavlja porast od 8,2 odsto u odnosu na isti period prošle godine, saopštio je Republički geodetski zavod. Takođe, zabeležen je i blagi rast broja kupoprodaja nepokretnosti od 0,6 odsto koji je dostigao 30.837. Placevi su posebno interesantni našim građanima.

Mnogi vlasnici oglašavaju prodaju i na društvenim mrežama, a jedan takav plac nalazi se u srcu vikend zone Stari Slankamen, blizu renomirane vinarije koja svakodnevno privlači posetioce. Dražen prodaje plac površine sedam ari, koji je idealan za sve koji traže mir i prirodni ambijent, uz blizinu ključnih infrastrukturnih pogodnosti.

Plac je već priključen na struju, dok su voda, gas i asfaltirani put udaljeni svega 300 do 400 metara. Sa atraktivnom cenom od 8.000 evra, ovo zemljište predstavlja odličnu priliku za investiciju ili izgradnju vikendice u prirodnom okruženju nedaleko od Dunava.

Stari Slankamen postaje sve popularnija destinacija za odmor, zahvaljujući prelepoj prirodi, blizini Dunava, kao i razvijenom turističkom sektoru koji obuhvata vinarije, restorane i razne mogućnosti za sport i rekreaciju.

Izvor: espreso.co.rs