Dragana Kosjerina se udaje za 6 dana – Njen izabranik je stomatolog Bojan, rođen daleko od Srbije: Bila mu je pacijent, a onda se rodila ljubav

|

Jedna od zaštitnih lica RTS-a, voditeljka Dragana Kosjerina udaje se 9. juna za verenika Bojana Perduva, saznaje Kurir. Svadbena ceremonija biće organizovana u jednom od najelitnijih prestoničkih hotela.

Voditeljka je već godinama u ozbiljnoj emotivnoj vezi, a sreću je pronašla kraj svog dugogodišnjeg partnera, stomatologa Bojana Perduva. Njihova ljubav počela je još 2018. godine kada je se voditeljka našla u ulozi pacijenta, te je izabrala Bojana za svog lekara.

Upoznao ih je zajednički prijatelj, pa joj je tako bilo lakše jer je za Bojana kao stručnjaka imala preporuku bliske osobe. Kako je Kosjerina istakla, da su stvoreni jedno za drugo uvideli su odmah po upoznavanju jer im je prvi razgovor trajao deset sati.

„Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo“, izjavila je svojevremeno voditeljka.

Dragana Kosjerina i doktor stomatologije Bojan Perduv planirali su venčanje za leto 2020. godine. Ipak, pandemija im je poremetila planove. Oni su tad odložili stupanje u brak, u koji će ući u nedelju. Inače, Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje.

Izvor: kurir.rs