Đoković napravio šou u bugarskom noćnom klubu: Pevao sa Dimitrovim, svirao bubnjeve a onda je stiglo specijalno iznenađenje (FOTO)

|

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković odigrao je egzibicioni meč u Sofiji protiv Grigora Dimitrova. On je svoje gostovanje u Bugarskoj iskoristio i da se opusti, te je zajedno sa bugarskim teniserom napravio i sjajnu zabavu u jednom tamošnjem noćnom klubu.

Nole i Grišo su nakon meča završili na “afterpartiju”, a kao specijalno iznenađenje za Novaka, tamo se našla i pevačica Kamelija, upravo ona čiju pesmu Đoković obožava. Znajući koliko je želeo da čuje čuveni hit, Kamelija mu je isti otpevala na uvce.

Novak je i neposredno posle meča od di-džeja tražio da mu pusti “Luda po tebe” u dvorani, a ovaj to nije učinio, Kamelija je vrlo brzo obećala da će mu ona lično otpevati pomenutu numeru što je i ispunila.

Sam Đoković je bio vidno raspoložen, što se može primetiti na video snimcima koji se velikom brzinom šire na društvenim mrežama.

Nole je uživao uz numere Kamelije, bacao salvete sa Grišom i igrao na podijumu, svirao bubnjeve, a u jednom trenutku se i sam latio mikrofona i otpevao pesmu OK Benda “A u međuvremenu”.

Izvor: telegraf.rs