Đoković nakon šokantnog poraza na US Openu priznao: “Vreme je da se odmorim” – Poslao i direktnu poruku Popirinu

|

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković šokantno je poražen od Alekseja Popirina u trećem kolu US Opena, koji je slavio sa 3:1. Nakon eliminacije sa US Opena, održana je konferencija za novinare, gde se između ostalog osvrnuo na igru ali i daljih planova.

Đoković je bio samokritičan prema sebi na konferenciji za medije, istakavši da je to bila jedna od njegovih najgorih partija u karijeri, a sada je slično ponovio i putem Instagrama, gde je imao objavu posle ispadanja.

“To nisam bio ja večeras. Dobro odigrano, Aleksej. Vreme je za mene da se odmorim, regrupišem i nastavim dalje. Do sledećeg puta, Njujorče”,poručio je Novak Đoković.

Ono što je zanimljivo jeste da je Đokovićevom eliminacijom sa US opena došlo do toga da su svi osvajači olimpijskih medalja iz Pariza izgubili svoje mečeve već do trećeg kola US opena, pa se može reći da je reč o nekoj vrsti “kletve” medalje.

Naime, finalista iz Pariza i osvajač srebra, Karlos Alkaraz poražen je tokom jučerašnjeg dana prilično šokantno od Botika van de Zandshulpa u tri seta, dok je bronzani Lorenco Museti samo malo pre Srbina završio svoje učešće u Njujorku.

Italijan je poražen od Brendona Nakašime iz SAD u četiri seta, tako da je i on uspeo da kompletira pomalo neverovatan triling.

Izvor: telegraf.rs