Dok Goca i Teodora plaču za njima, Sava i Adriana uživaju u Dubaiju: Pokazali unutrašnjost novog doma – Jedno ih razočaralo

|

Brat pevačice Teodore Džehverović, Savo Džehverović, i njegova supruga Adriana Kadar, iznenadili su mnoge svojom odlukom da se presele u Dubai. Goca i Teodora su jako tužne zbog njihovog iznenadnog preseljenja:

“Joj sine nije mi dobro. Sava nam je otišao, spakovali kofere i otišli, bukvalno preko noći. Još ne možemo Teodora i ja da dođemo sebi. Iznenadna odluka, dobra prilika, to nisu mogli da propuste. Otišli su sa bebicom u Dubai da žive i rade. Mi smo navikli na njega, on nam je nekako ta muška figura u porodici uvek bio, osloni se čovek na njega, kako ćemo bez njega, ne znam, teško nam je”, izjavila je Goca za Alo.

Bliskost Gocine dece dokazuje činjenica da su kupili stanove jedan pored drugog kako bi bili nerazdvojni, i da sam rastanak teško pada svima.

Adriana i Sava već su započeli život u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ona je na Instagramu podelila uvid u njihov novi dom.

“Ovde je zaista prelepo, sve smo obišli. Ovaj deo gde se nalazimo je još u izgradnji”.

Adriana je prikazala ceo stan, uključujući potpuno opremljenu kuhinju i prostranu dnevnu sobu s trpezarijskim stolom. Ipak, nisu baš zadovoljni pogledom.

„Toliko je lep kraj, a mi smo dobili pogled na gradilište“, iskreno je komentarisala Adriana.

Izvor: blic.rs