Dačić rasplakao celu salu na komemoraciji Rade Živković: “Bio sam njen zet 30 godina”

|

Legendarna glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini, a danas će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. U Narodnom pozorištu počela je komemoracija Radmili Živković, na koju su najpre pristigli Radina ćerka Bojana Bambić sa ocem Predragom Bambićem.

Nakon njih, došli su i brojne kolege koji će držati govore na komemoraciji, ali i ministar policije Ivica Dačić, koji je na ulasku u salu zagrlio Radinu ćerku Bojanu i izjavio joj saučešće.

Komemoraciju je otvorio Bule Goncić, zatim se prisutnim obratio ministar kulture Nikola Selaković, a nakon njega i ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, koji je sve prisutne rasplakao govorom.

“Poštovana i draga porodico, dame i gospodo, nisam očekivao da ću biti u ovoj ulozi da se opraštam od naše Rade. Mi smo bili porodično vezani, ja sam njihov zet da tako kažem, a vi znate, gde vam je žena tu ste i vi. Vezani smo bili 30 godina”, otkrio je Dačić, i dodao:

“Sve mi se čini da ona i dalje nešto glumi… Uvek je bila legenda u svojoj profesiji, i kad sam je upoznao tih davnih dana, nametnula se svojim talentom, to se odmah videlo”, zaključio je Ivica Dačić.

Izvor: alo.rs