“Da te poljubim, brate moj”: Novak objavio hit snimak nakon proslave na balkonu – Čak je i izašao kroz prozor automobila

|

Medalja koju je Novak Đoković osvojio na Olimpijskim igrama verovatno mu je i najdraže dostignuće u karijeri – te otuda i ne čudi što je najbolji teniser u istoriji bio toliko srećan tokom proslave u ponedeljak veče.

Videlo se to i na čuvenom balkonu, tokom dočeka olimpijaca, ali i malo kasnije na proslavi u jednom prestoničkom klubu gde je došao sa suprugom Jelenom.

Negde između, Đoković je napravio i divan video snimak koji je okačio na svom tiktok nalogu, a gde se vidi kako automobilom (najverovatnije) ide baš u klub na proslavu. Snimak dokazuje koliko je najveći u tenisu zapravo spontan i prirodan.

Novak je na putu do kluba slavio sa narodom koji je bio na ulici, fotografisao se sa njima, grlio ih, dok je u jednom momentu čak i izašao napolje kroz prozor automobila.

Koliko Đoković znači Srbiji videlo se i na primeru jednog navijača koji se “zaleteo” i viknuo: Da te poljubim, brate moj.” Naravno, Nole mu je uslišio želju.

Tek sada mnogima je jasna izjava njegove majke Dijane koja je svojevremeno rekla: “Bože, ja sam ovo dete rodila za ovaj narod, a najmanje za sebe.”

Izvor: telegraf.rs