Ćerku glumca presreo manijak – Devojčica (15) uspela da pobegne, otac pozvao policiju: “Uhvatio je i rekao da je mnogo lepa”

|

Srpski glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović danas se obratio javnosti podelivši neprijatnu situaciju koja je zadesila njegovu ćerku. Damjanović je rekao je da je bio u policiji, jer je prijavio, kako kaže, manijaka koji je presreo njegovu ćerku od 15 godina.

Glumac šalje apel i upozorenje zbog druge dece.

“Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu ulovili i smestili gde mu je mesto”, započeo je Peđa, pa nastavio:

“Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malopre na Banovom brdu “čovek” i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona. Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloletna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi”.

Inače, Peđa se prošle godine razveo nakon 17 godina, a sa bivšom suprugom je ostao u dobrim odnosima.

“Jednostavno ne živimo zajedno, možda je to samo period preispitivanja dosadašnjeg života i eventualnih malih grešaka koje smo pravili. Provodimo vreme svakog dana, i dalje zajedno rešavamo gomilu problema porodičnih, ali i onih poslovnih i svih drugih koji su deo svakog čoveka na planeti na dnevnom nivou”, rekao je on tada.

“Za sad smo jako dobri prijatelji, pomažemo jedno drugome svaki dan kako bi unapredili sve što nas čeka, ali život je čudo, nikad ne znaš gde će da te odvede i šta je isplanirao za tebe”, izjavio je Pedja nakon razvoda.

Peđa i bivša supruga imaju troje dece, sina Olega i ćerke Tinju i Hanu.

Izvor: telegraf.rs