Ćerka Tamare Grujić je mamina kopija – Voditeljka podelila fotografiju sa odmora: “Lenka ne skida osmeh sa lica”

|

Voditeljka Tamara Grujić pre pet godina se ostvarila kao majka. Devojčica, koju su roditelji dugo priželjkivali, dobila je ime Lenka, a zahvaljujući poznatoj mami, od prvih dana privlači medijsku pažnju.

To i ne treba da čudi budući da se već sa četiri meseca priključila roditeljima, koji godinama obilaze Srbiju pomažući najugroženijim porodicama da se skuće.

“Imamo veliku sreću da joj je narav božanstvena. Nasmejana je po ceo dan, mirna je, a kako je uglavnom u “kenguru” nesmetano funkcionišemo. Tako je, nekako neosetno, postala deo “Akcije”. Zadesila bi se neka zgodna situacija da se snimi, ne bih imala gde da je spustim, pa bi svi prokomentarisali “dobro, nema veze, neka ostane u ‘kenguru’, ajde da snimamo”, i tako je ušla u ekipu”, ispričala je Tamara jednom prilikom kako je započela Lenkina televizijska “karijera”.

Oni koji poznaju Tamaru Grujić i njenog supruga, producenta Vuka Đokovića, kažu da je devojčica od mame i tate “pokupila” sve najbolje, kako kada je reč o izgledu, tako i o naravi.

“Lenka je divna, a za to je zaslužna i genetika, i priroda u kojoj odrasta, ali pre svega ogromna ljubav koju dobija prvenstveno od nas dvoje, a onda i od ekipe emisije, tetki, bake i deke. Kažu da je za dete, zapravo, najvažnije da bude sa majkom u prvim mesecima života, a nas dve se bukvalno ne razdvajamo. I neprekidno se ljubakamo”, ispričala je Tamara.

Mala putnica ovih dana boravi na moru, a njena ponosna mama nije odolela da ne podeli par fotografija na kojima se vidi čista sreća. Takođe, primetno je koliko je mala Lenka brzo porasla.

Izvor: story.rs