“Ceca to radi ceo život, Maja Berović je nasela”: Mira iznela detalj iz privatnog života bivše prijateljice

|

Ceca Ražnatović i Maja Berović početkom godine obradile su stari duet “Ne računaj na mene”. Duet ima već tri decenije, a Ceca ga je snimila 1994. sa Mirom Škorić, a rimejk je njenu bivšu prijateljicu, izgleda, malo naljutio.

Nakon što je pesma ponovo ugledala svetlost dana, ali u novom izdanju, usledile su oprečne reakcije. Neke koleginice nisu štedele na ružnim rečima, a reklo bi se da ni Miri nije svejedno.

“Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*** glupa**.

S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma “Ne računaj na mene” živi i bez vas dve. Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi”, napisala je Škorićeva na Instagramu juče.

Ceca i Mira svojevremeno su bile nerazdvojne, a onda je prijateljstvo naprasno puklo. Glavni razlog sukoba i dalje je tajna. Ceca je jednom prilikom samo kratko rekla da “svaka veza ima svoj početak i kraj, i to uvek s razlogom”.

Ni Mira nije želela mnogo da priča. Otkrila je samo da joj bivša bliska prijateljica nije čak ni saučešće izjavila kada joj je preminula majka. Nije je pozvala, niti uputila poruku.

Izvor: hellomagazin.rs