Čačanin naručio štimer za gitaru preko Aliekspresa – Stiglo mu 500 komada “nečega”: Ljudi, šta je ovo, ceo dan vrištim od smeha

|

Paket sa Ali Ekspresa koji je stigao jednom Čačaninu, koji je naručio štimer za gitaru a dobio nešto potpuno drugačije, nasmejao je veliki broj Srba na društvenim mrežama.

Kako je njegova supruga Slavica objavila na svom profilu na Iks platformi umesto naručenog artikla njen muž je dobio nešto poput cucli za bebe, ali su dodaci koje su cucle imale zbunile kako nju, tako i njenog supruga.

“Muž naručio štimer za gitaru, preko Aliekspresa, dobio punu kesu od 500 komada nečega. Kaže koga da pita šta je ovo, pitaj druga Pajkovića. Liči na bebi cuclu, ali ima magnet pozadi. Ako nekom treba, imamo 500 komada tog nečega. Ceo dan vrištim”, napisala je Slavica.

“500 komada nečega” nasmejalo je čitavu Srbiju, te komentari ne prestaju:

“Samo zamišljam lika koji je umesto 500 komada ovih kao cucli dobio štimer za gitaru”, “Šta li će meni stići?”, “Daj kilo i po”, “Ovo ni Ali Ekspres ne prepoznaje šta je”, pišu komentatori.

Kada su neki korisnici objasnili da se radi o lažnim cuclama za realistične bebe lutke, i da je njih navodno moguće prodati za 400- 800 dinara, Slavica se našalila da će biti na dobitku ako ih prodaju i za 100 dinara.

Izvor: blic.rs