Bogdanovića pitali kako su proslavili bronzu – Pešić samo zakolutao očima: Reakcija selektora je hit

|

Košarkaši reprezentacije Srbije osvojili su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, ali za sve navijače ona ima zlatni sjaj. Poraz u polufinalu od američkog „drim tima“ i dalje boli, ali svesni su i navijači i igrači da su tome kumovale i sudije, pa se nakon osvajanja bronze ozbiljno slavilo.

Snimci iz jednog pariskog lokala na kojima se vide košarkaši kako se vesele uz poznate hitove i velike količine alkohola su hit na društvenim mrežama, a kao posledica tog opuštanja došla je i interesantna dodela medalja.

Jasno je bilo da su se svi opustili, dobro proveli i valjano popili, ali im na tome niko nije zamerio. Čak su zbog toga postali još simpatičniji i još veći ljubimci nacije.

Ipak, izgleda da selektoru Srbije sve to baš i nije bilo mnogo zabavno jer anegdote koje kruže kažu da je nakon proslave teško bilo okupiti momke i otići na dodelu.

Bilo kako bilo, reakcija Svetislava Pešića kada su ga na aerodromu posle dolaska pitali da prokomentariše proslavu kao i prisutne Bogdana Bogdanovića i Ognjena Dobrića postala je pravi hit na mrežama.

Pešić je na pitanje novinara samo zakolutao očima, a njegova iskrena reakcija na pomenuta dešavanja mnoge je oduševila. Bogdanović i Dobrić su se samo nasmejali, a potom vešto promenili temu, ali jasno je da je provod bio lud i nezaboravan.

Izvor: nova.rs