Bivši zet raskrinkao Slobu i Jelenu Radanović: “To su manipulatori i loši ljudi” – Otkrio kakve pretnje dobija od pevača

|

Bivši zet Jelene Radanović oglasio se i u javnost ispričao niz detalja o njoj i njenom suprugu, pevaču Slobi Radanoviću. Jelenin bivši zet A. V. navodi da je od Radanovića doživeo veliku neprijatnost.

“Stalno me prijavljuju bez ikakvog razloga državnim institucijama. Sloba me zvao da mi preti preko telefona, šalje mi neke glasovne poruke. To što vi pišete o njima i što se čita o njima u javnosti nema veze sa životom. To su jako loši ljudi, foliranti i manipulatori”, tvrdi Jelenin doskorašnji zet.

On se osvrnuo i na Jelenin problem sa njenim nekadašnjim mužem I.M.

“On je jedan korektan čovek i od reči. Takav je i za prijatelje. Nikada Jelenu nije maltretirao. I Jelena je meni priznala da je nikada nije pipnuo. Sve ona namešta kako joj odgovara. Isti scenario pravi i sa svojom sestrom. Sve ide po Jeleninoj direktivi. Tako je i moja žena otišla od mene. Nisam ni znao da će otići, samo je jednog dana pokupila stvari i otišla sa Jelenom od kuće, Slobina žena me odmah blokirala. Kada sam vratio kamere video sam šta se dešava. Ta Jelena je ozbiljan folirant. Njen muž mi kao priča: “Brate, ja ne znam šta ti imaš sa Igorom, ali nemojte to da radite”. U tom stilu mi priča kao da sam ja mali. Tako da ću otići u policiju da sve pokažem šta se dešava i sa kim imam probleme, da vide oni na koga se Jelena poziva. Ona hoće da ispadne mangup i priča: “Ja se družim sa onim i sa ovim”. Kada bi ti ljudi znali, nikad sa njom ne bi progovorili”, kaže on.

Jelena je, inače, u Crnog Gori na odmoru sa suprugom i porodicom, a povodom gorepomenutih navoda doskorašnjeg zeta, kratko je poručila:

“Ovo više nije ni smešno”.

Izvor: pulsonline.rs