Bivši zadrugar koji je danas svedočio Blažiću promenio ime: Nekad se zvao Nikola – Bio u vezi sa poznatom pevačicom

|

Fitnes instruktor, bodibilder i bivši učesnik rijaliti programa “Zadruga”, Nikola Đorđević, promenio je ime i sada se zove Viktor. U optužnici je i naveden kao Viktor Đorđević, a javnost je iznenadila ova informacija.

uro

Bivši učesnik “Zadruge” naveo je da mu se to ime više dopada, te je to bio razlog promene imena. Inače, Đorđević je danas, 26. septembra otišao da svedoči na suđenju Urošu Blažiću

Đorđević je javnosti postao poznat kao dečko bivše članice grupe “Hurricane”, pevačice Sanje Vučić. Nakon što su prekinuli emotivni odnos, Đorđević je ušao u “Zadrugu 4”.

Viktor je ispričao da Uroša poznaje oko tri godine, da su bili dobri drugovi i da je odlazio kod Blažića, kao i Blažić kod njega.

“Nije pričao da je u svađi sa nekim. On mi je pokazao pištolj “tokarev” za koji je rekao da je očev, ali on je mene slagao. Pokazivao mi je pištolj, pucao sam iz njega u svinju. U džak u podrumu sam pucao iz startnog pištolja. Sa tim “tokarevim” nešto nije bilo u redu i stojim iza te izjave. Slobodno možete da prepišete sve iz moje izjave. Pokazao mi je i neku školsku bombu, koja nije prava, tako mi je rekao, a startni pištolj možete da kupite u legalnoj prodaji”, izjavio je Đorđević.

Izvor: telegraf.rs