Bivši fudbaler oštro iskritikovao Savu Miloševića: “Neka mu služi na čast što je prešao na stranu Vazure i Vučelića”

|

Đorđe Tomić, nekadašnji fudbaler kluba i potpisnik „Apela za spas Partizana“ smatra da dolazak Save Miloševića na mesto trenera Partizana neće doneti nikakav boljitak klubu.

„Kuća se gradi od temelja, a to je skupština kluba, te je potrebno da dođu ozbiljni ljudi, od integriteta, koji mogu da utiču da se stvari promene. Dolazak Save Miloševića koji nije ni potpisao „Apel za spas Partizana“ ne donosi ništa dobro. Bolje da stanem ovde, ipak smo prijatelji“, započeo je svoje izlaganje Tomić gostujući na televiziji N1.

Bivši fudbaler smatra da je ovo pokušaj uprave da sa poznatim imenom maskiraju probleme kluba.

„Njima to uspeva već pet godina i jednom godišnje je ovakva krizna situacija“, objašnjava Tomić.

Dodaje i da je to delo četiri čoveka koji vode klub, koji su izbrisali sve legende iz skupštine i posle smanjili njen sastav sa 65 na 41.

„Ti ljudi koji vode klub su dno dna ovog društva, to je talog, a ovih 41 su ikebane, oni nemaju nikakvu težinu. Oni su potkupljeni i njihova deca rade u klubu, a ne idu na posao”, iskreno je izneo svoje mišljenje Tomić.

Na pitanje da li novi trener budi neku nadu, odgovara da je Sava redovno dolazio na sastanke i pričao kako oni nemaju kapacitete da vode klub, ali promenio je stranu i otišao je sa „njima“, te mu poručuje „neka mu to služi na čast“.

Đorđe Tomić smatra da je najpošenije i realno da se 11. oktobra podnesu kolektivne ostavke.

Izvor: nova.rs