“Bio si nasmejan, pozitivan, uvek spreman da pomogneš”: Prijatelji se opraštaju od poginulog ugostitelja iz Novog Pazara

|

Poznati Novopazarac Almir Aljović tragično je izgubio život zajedno sa jednom ženskom osobom sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Inđije. Od poznatog ugostitelja opraštaju se mnogobrojni prijatelji i poznanici emotivnim porukama na društvenim mrežama.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata, a za sada nije poznato kako je automobil kojim je upravljao ugostitelj sleteo s puta. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika. Aljović je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je ženska osoba usled komplikacija i pored napora lekara podlegla povredama nešto kasnije.

“Bio si uvek nasmejan, pozitivan i spreman pomoći svakome”, piše u jednoj od mnogobrojnih potresnih objava na kojoj se nalazi i njegova fotografija.

“Jako mi je žao što više nisi sa nama. Teško nam je da te više nećemo videti, ni čuti”, navodi se u drugoj poruci.

Poginuli ugostitelj bio je vlasnik kafića na poznatoj ulcinjskoj plaži, gde su dolazili poznati pevači. Aljović je rođeni Pazarac, ali je živeo u Švajcarskoj, a često je boravio i u rodnom Novom Pazaru. Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do jezive saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Izvor: kurir.rs