Bilja Krstić se emotivnim rečima oprostila od rođaka Bore: Otkrila njegov redak nadimak, i šta joj je napisao u poslednjoj poruci

|

Pevačica etno muzike Biljana Krstić, inače rođaka pokojnog Bore Đorđevića, oprostila se od rokera na društvenoj mreži dirljivim rečima.

“Tužna vest me je zatekla na putu kroz Makedoniju… Ovih dana imala sam nadu da će se možda desiti čudo, kako si mi u poslednjoj poruci napisao. Naš Milisa, kako smo ga svi u Suncokretu zvali, među zvezdama je… To je ona najsjajnija…”, napisala je Bilja i rastužila pratioce.

Borisav Bora Đorđević, poznat i kao Bora Čorba (Čačak, 1. novembar 1952) bio je srpski rok muzičar i pesnik. Đorđević je bio glavni vokal i tekstopisac rok grupe Riblja čorba od njenog osnivanja 1978. godine. Pre toga je bio član muzičkih grupa Suncokret, u kojoj je bila i Bilja Krstić, i Rani mraz.

Bora Đorđević preminuo je u Sloveniji u 72. godini. Zvanična stranica grupe “Riblja čorba” objavila je vest o njegovoj smrti.

“Poštovani prijatelji, sa tugom i žalošću obaveštavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki. Borisav Bora Đorđević. 01.11.1952- 04.09.2024”, stoji u objavi.

Izvor: kurir.rs